08/09/2021 08/09/2021 Με την ακολουθία του Μεγάλου Πανηγυρικού Εσπερινού του Γενεθλίου της Θεοτόκου άρχισε χθες, 7/9/2021, η γιορτή στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγούδας Γοργϋπηκόου.  Τον Μακαριώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο εκπροσώπησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Φώτιος Ζαρζαβατσάκης, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος. Το παρών έδωσαν από τις στρατιωτικές, πολιτικές και ακαδημαϊκές αρχές της πόλεως: εκπρόσωπος του Διοικητού του Γ’ Σώματος Στρατού, Αντιστρατήγου...
08 Σεπτεμβρίου, 2021 - 11:09
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2021 - 11:04

Ο τ. πρόεδρος του τμήματος Θεολογίας του Α.Π.Θ. στον πανηγυρίζοντα Ναό της Παναγούδας

Διαδώστε:
Ο τ. πρόεδρος του τμήματος Θεολογίας του Α.Π.Θ. στον πανηγυρίζοντα Ναό της Παναγούδας

Με την ακολουθία του Μεγάλου Πανηγυρικού Εσπερινού του Γενεθλίου της Θεοτόκου άρχισε χθες, 7/9/2021, η γιορτή στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγούδας Γοργϋπηκόου. 

Τον Μακαριώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο εκπροσώπησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Φώτιος Ζαρζαβατσάκης, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος.
Το παρών έδωσαν από τις στρατιωτικές, πολιτικές και ακαδημαϊκές αρχές της πόλεως: εκπρόσωπος του Διοικητού του Γ’ Σώματος Στρατού, Αντιστρατήγου Αναστασίου Σπανού, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Κούπκας, ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα, και ο π. πρόεδρος του Τμήματος Θεολογίας του Α.Π.Θ., καθηγητής Λειτουργικής Παναγιώτης Σκαλτσής.

Για το υπόλοιπο πρόγραμμα των ακολουθιών, μπορείτε να ενημερώνεστε εδώ:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων