24/12/2022 24/12/2022 Μια ιδιαίτερη κατάνυξη τελέστηκε η Ιερά Αγρυπνία παρουσία πλήθους πιστών το βράδυ της Παρασκευής, 23 Δεκεμβρίου, προπαραμονή της μεγάλης εορτής της Γεννήσεως του Σωτήρος Χριστού, στον Ιερό Ναό του Προφήτου Ηλιού στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Φωτορεπορτάζ Ραφαήλ Γεωργιάδης/ope.gr Την κατανυκτική Χριστουγεννιάτικη αγρυπνία τέλεσε ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αρχιμ. Δημήτριος Τζιαφάς, μαζί με τους εφημερίους Αρχιμ. Παντελεήμων Καραφουλιδη...
24 Δεκεμβρίου, 2022 - 0:35
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2022 - 0:50

Οι Μεγάλες Ώρες των Χριστουγέννων και Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλίου στην Πυλαία

Διαδώστε:
Οι Μεγάλες Ώρες των Χριστουγέννων και Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλίου στην Πυλαία

Μια ιδιαίτερη κατάνυξη τελέστηκε η Ιερά Αγρυπνία παρουσία πλήθους πιστών το βράδυ της Παρασκευής, 23 Δεκεμβρίου, προπαραμονή της μεγάλης εορτής της Γεννήσεως του Σωτήρος Χριστού, στον Ιερό Ναό του Προφήτου Ηλιού στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Φωτορεπορτάζ Ραφαήλ Γεωργιάδης/ope.gr

Την κατανυκτική Χριστουγεννιάτικη αγρυπνία τέλεσε ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αρχιμ. Δημήτριος Τζιαφάς, μαζί με τους εφημερίους Αρχιμ. Παντελεήμων Καραφουλιδη και Πρωτ. Αλέξανδρο Καϊτίδη.

Η ακολουθία ξεκίνησε στις 08:00 μ.μ., με τον Όρθρο, τις Μεγάλες Ώρες των Χριστουγέννων, τη Λιτάνευση της Ιεράς εικόνας της Γεννήσεως του Σωτήρος Χριστού και τη Θεία Λειτουργία.

Όπως κάθε χρόνο, ανήμερα της μεγάλης και σωτηρίου εορτής της ενανθρωπήσεως του Υιού και Λόγου του Θεού, θα τελεσθούν στον Ιερό Ναό του Προφήτου Ηλιού στην Πυλαία Θεσσαλονίκης δύο Θείες Λειτουργίες για τη διευκόλυνση των ενοριτών και για να μη μείνει κανείς μακρυά από το μέγα μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας.

Α’ Όρθρος – Θεία Λειτουργία: 5:00 – 8:30 π.μ.

Β’ Θεία Λειτουργία: 9:00 – 10:30 π.μ.

     

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων