24/12/2019 24/12/2019 ΠΥΛΑΙΑ – Ραφαήλ Γεωργιάδης Σε κλίμα ιεράς κατανύξεως τελέστηκε o Όρθρος, οι Μεγάλες ώρες των Χριστουγέννων, ο Εσπερινός και η βραδινή Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου, στον ιερό ναό Προφήτου Ηλιού Πυλαίας Θεσσαλονίκης. Κατά την διάρκεια της ενάτης ώρας οι ιερείς του ιερού ναού αρχιμ. Δημήτριος Τζιαφάς , αρχιμ. Παντελεήμων Καραφουλίδης και Πρωτ. Αλέξανδρος Καϊτίδης...
24 Δεκεμβρίου, 2019 - 1:49
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2019 - 2:14

Οι Μεγάλες ώρες των Χριστουγέννων στον Ι.Ν. Προφήτου Ηλιού Πυλαίας Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Οι Μεγάλες ώρες των Χριστουγέννων στον Ι.Ν. Προφήτου Ηλιού Πυλαίας Θεσσαλονίκης

ΠΥΛΑΙΑ – Ραφαήλ Γεωργιάδης

Σε κλίμα ιεράς κατανύξεως τελέστηκε o Όρθρος, οι Μεγάλες ώρες των Χριστουγέννων, ο Εσπερινός και η βραδινή Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου, στον ιερό ναό Προφήτου Ηλιού Πυλαίας Θεσσαλονίκης.

Κατά την διάρκεια της ενάτης ώρας οι ιερείς του ιερού ναού αρχιμ. Δημήτριος Τζιαφάς , αρχιμ. Παντελεήμων Καραφουλίδης και Πρωτ. Αλέξανδρος Καϊτίδης , λιτάνευσαν την εικόνα της Γεννήσεως του Ιησού Χριστού εντός του Ιερού ναού με τους πιστούς με δάκρυα στα μάτια να ψάλλουν μαζί με τους ιερείς το «Σήμερα γεννάται Εκ Παρθένου».

Η ακολουθία των Ωρών , μιμείται τις Μεγάλες Ώρες της Μεγάλης Εβδομάδας και προετοιμάζει τους πιστούς να δεχτούν τη γέννηση του Κυρίου.

Αρκετοί ήταν οι πιστοί που προσήλθαν νωρίς στον ιερό ναό και συμμετείχαν με κατάνυξη στις ιερές ακολουθίες και μετέλαβαν των αχράντων μυστηρίων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων