08/03/2020 08/03/2020 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Μέσα σε κατανυκτικό κλίμα τελέστηκε σημερα το απογευμα της Α’ Κυριακής των Νηστειών, Κυριακή της Ορθοδοξίας 8 Μαρτίου, ο Β’ Κατανυκτικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Δελφών – Μιαούλη). Την ακολουθία του εσπερινού τέλεσε ο π.Χρήστος Καζανάς, εφημέριος του Ιερού Ναού. Μετά το πέρας του Εσπερινού πραγματοποιήθηκε πνευματική ομιλία από τον...
08 Μαρτίου, 2020 - 19:29
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2020 - 21:09

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: «Διαπλέοντας στην Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή»

Διαδώστε:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: «Διαπλέοντας στην Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή»

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Μέσα σε κατανυκτικό κλίμα τελέστηκε σημερα το απογευμα της Α’ Κυριακής των Νηστειών, Κυριακή της Ορθοδοξίας 8 Μαρτίου, ο Β’ Κατανυκτικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Δελφών – Μιαούλη).

Την ακολουθία του εσπερινού τέλεσε ο π.Χρήστος Καζανάς, εφημέριος του Ιερού Ναού.

Μετά το πέρας του Εσπερινού πραγματοποιήθηκε πνευματική ομιλία από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπολεως Σισανίου και Σιατίστης αρχιμ. Εφραιμ Τριανταφυλλόπουλο με θέμα: «Διαπλέοντας στην Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή».

Τον π. Εφραιμ υποδέχτηκε και καλωσόρισε ο προϊστάμενος του ως άνω Ιερού Ναού αρχιμ. Νικόλαος Παπαγεωργίου.

Από νωρίς οι ενορίτες και όχι μόνο, παρευρεθηκαν στον ιερό ναο για να παρακολουθήσουν τον Εσπερινο και την ομιλία , αψηφώντας την πυκνή βροχή και την ίωση της εποχής.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΦΩΤΟ: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων