22/12/2022 23/12/2022 Στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης 21ης Δεκεμβρίου 2022, ευγενώς προσκληθείς από τον οικείο Ποιμενάρχη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος για να συμμετάσχει σε διάφορες λατρευτικές εκδηλώσεις. Την μεσημέρι επισκέφθηκε στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη κ. Άνθιμο ο οποίος και τον προϋπάντησε με...
22 Δεκεμβρίου, 2022 - 19:36
Τελευταία ενημέρωση: 23/12/2022 - 2:33

Στον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης ο Μητροπολίτης Τρίκκης

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης ο Μητροπολίτης Τρίκκης

Στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης 21ης Δεκεμβρίου 2022, ευγενώς προσκληθείς από τον οικείο Ποιμενάρχη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος για να συμμετάσχει σε διάφορες λατρευτικές εκδηλώσεις.

Την μεσημέρι επισκέφθηκε στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη κ. Άνθιμο ο οποίος και τον προϋπάντησε με μεγάλη χαρά και τον υποδέχτηκε στο γραφείο του όπου και τον ευχαρίστησε για την επίσκεψη του.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος, με εμφανή την συγκίνησή του, ευχήθηκε καταλλήλως στον Παναγιώτατο κ. Άνθιμο για τις Εορτές του Αγίου Δωδεκαημέρου και τον ευχαρίστησε για την θερμή και εγκάρδια υποδοχή.

Στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν επί μακρόν για τρέχοντα εκκλησιαστικά θέματα.

Κατά την παραμονή του στο Επισκοπείο της Θεσσαλονίκης ο κ. Χρυσόστομος είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί και τους Πατέρες που Διακονούν το Λογιστήριο της Μητροπόλεως. Με τον Διευθυντή π. Δαμασκηνό Πέτικα αναφέρθηκαν σε παλαιότερα χρόνια που διακονούσε και ο ίδιος σε αυτό το Γραφείο πριν να εκλεγεί ως Μητροπολίτης Τρίκκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων