26/01/2024 27/01/2024 Επίσκεψη στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024, ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Γιώργος Τσούνης ο οποίος είχε συνάντηση με τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη κ. Φιλόθεο. Στη συνάντηση που διεξήχθη σε πολύ φιλικό κλίμα οι δύο πλευρές συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις προσπάθειες του Μητροπολίτη κ. Φιλοθέου...
26 Ιανουαρίου, 2024 - 21:43
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2024 - 0:30

Συνάντηση Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης με τον Πρέσβη των ΗΠΑ Γιώργο Τσούνη

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης με τον Πρέσβη των ΗΠΑ Γιώργο Τσούνη

Επίσκεψη στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024, ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Γιώργος Τσούνης ο οποίος είχε συνάντηση με τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη κ. Φιλόθεο.

Στη συνάντηση που διεξήχθη σε πολύ φιλικό κλίμα οι δύο πλευρές συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις προσπάθειες του Μητροπολίτη κ. Φιλοθέου για τη στήριξη των ευάλωτων συνανθρώπων μας, ενώ από την πλευρά του ο Πρέσβης των ΗΠΑ συνεχάρη τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης για την πρόσφατη εκλογή του.

«Συγχαρητήρια στον καλό μου φίλο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Φιλόθεο καθώς ξεκινά το ταξίδι διαποίμανσης και αφοσίωσης. Είναι τιμή που τον άκουσα να μοιράζεται το όραμά του για την στήριξη των πιο ευάλωτων και την επαφή ανθρώπων με διαφορές», αναφέρει ο κ. Τσούνης σε σχετικό μήνυμα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων