12/01/2024 12/01/2024 Τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεο επισκέφτηκε ο ειδικός καρδιολόγος και βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Διαμαντής Γκολιδάκης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης και έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Ο βουλευτής της ΝΔ καλωσόρισε τον Παναγιώτατο στη Θεσσαλονίκη και του ευχήθηκε «καλή και ευλογημένη διακονεία». Στη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα...
12 Ιανουαρίου, 2024 - 15:20
Τελευταία ενημέρωση: 12/01/2024 - 15:17

Συνάντηση Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης με τον βουλευτή Διαμαντή Γκολιδάκη

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης με τον βουλευτή Διαμαντή Γκολιδάκη

Τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεο επισκέφτηκε ο ειδικός καρδιολόγος και βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Διαμαντής Γκολιδάκης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης και έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

Ο βουλευτής της ΝΔ καλωσόρισε τον Παναγιώτατο στη Θεσσαλονίκη και του ευχήθηκε «καλή και ευλογημένη διακονεία». Στη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στην πόλη της Θεσσαλονίκης και στο ρόλο της Εκκλησίας, ενώ εκφράστηκε η από κοινού πρόθεση για συνεργασία σε θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος. Ο κ. Γκολιδάκης εξέφρασε προς τον νέο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης την απόλυτη ικανοποίησή του για το γεγονός ότι οι Ιεράρχες και οι Ιερείς που διακονούν στην Εκκλησία της Ελλάδος και στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης εκπληρώνουν με επιτυχία τόσο τα πνευματικά όσο και τα κοινωνικά τους καθήκοντα, καθώς η αποστολή τους πλέον έχει διπλό χαρακτήρα. Ακόμη ο κ. Γκολιδάκης ευχαρίστησε τον Παναγιώτατο για τη βοήθεια που παρέχει η Μητρόπολη της Θεσσαλονίκης με τα συσσίτια που διανέμει καθημερινά σε χιλιάδες συμπολίτες που χρήσουν ανάγκης.

«Με μεγάλη χαρά επισκέφτηκα σήμερα στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης τον Παναγιώτατο νέο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεο. Είμαι βέβαιος ότι με τη μεθοδικότητα, την οξυδέρκεια και τη διορατικότητά του θα επιτελέσει για πολλά χρόνια σπουδαίο έργο στην ιστορική Μητρόπολη της πόλης μας. Προσφέροντας πνευματική αλλά και κοινωνική βοήθεια προς όλους τους συμπολίτες μας και ειδικά προς του πιο αδύναμους», σημείωσε σε δήλωσή του ο κ. Γκολιδάκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων