06/01/2023 06/01/2023 Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και παρουσία πλήθους κόσμου, εορτάστηκαν τα Άγια Θεοφάνεια του Κυρίου στον Ιερό Καθεδρικό και Προσκυνηματικό Ναό της Του Θεού Σοφίας Θεσσαλονίκης. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης Την Θεία Λειτουργία τέλεσαν οι ιερείς του ναού, ο προϊστάμενος Αρχιμ. Ειρηναίος Βογιατζής, οι Εφημέριοι, Πρωτ. Παλαιολόγος Μάνος, Πρωτ. Νικόλαος Ζουγκανάρου και ο ιεροδιάκονος Αλέξανδρος Νικολόγιου....
06 Ιανουαρίου, 2023 - 11:12
Τελευταία ενημέρωση: 06/01/2023 - 21:03

Τα Άγια Θεοφάνεια στον Καθεδρικό Ναό Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Τα Άγια Θεοφάνεια στον Καθεδρικό Ναό Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και παρουσία πλήθους κόσμου, εορτάστηκαν τα Άγια Θεοφάνεια του Κυρίου στον Ιερό Καθεδρικό και Προσκυνηματικό Ναό της Του Θεού Σοφίας Θεσσαλονίκης.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης

Την Θεία Λειτουργία τέλεσαν οι ιερείς του ναού, ο προϊστάμενος Αρχιμ. Ειρηναίος Βογιατζής, οι Εφημέριοι, Πρωτ. Παλαιολόγος Μάνος, Πρωτ. Νικόλαος Ζουγκανάρου και ο ιεροδιάκονος Αλέξανδρος Νικολόγιου.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε η Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού, όπου οι ιερείς του ναού αγίασαν τα ύδατα και ράντισαν τους πιστούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων