06/10/2019 06/10/2019 Ιερά αγρυπνία τελέστηκε, το βράδυ της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου 2019, στον Ιερό Ναό Αγίου Φωτίου του Μεγάλου της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου, πλαισιουμένου από Ιερείς της τοπικής Μητροπόλεως, τους Εφημερίους του Ναού και τους Ιεροδιακόνους. Πλήθος ευσεβών πιστών συνέρρευσε στον Ιερό Ναό για να προσκυνήσει την Τιμία...
06 Οκτωβρίου, 2019 - 18:23
Τελευταία ενημέρωση: 06/10/2019 - 18:01

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Από την Ιερά Αγρυπνία για τον Άγιο Παρθένιο

Διαδώστε:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Από την Ιερά Αγρυπνία για τον Άγιο Παρθένιο

Ιερά αγρυπνία τελέστηκε, το βράδυ της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου 2019, στον Ιερό Ναό Αγίου Φωτίου του Μεγάλου της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου, πλαισιουμένου από Ιερείς της τοπικής Μητροπόλεως, τους Εφημερίους του Ναού και τους Ιεροδιακόνους.

Πλήθος ευσεβών πιστών συνέρρευσε στον Ιερό Ναό για να προσκυνήσει την Τιμία Κάρα του Αγίου Παρθενίου, επισκόπου Λαμψάκου του θαυματουργού, εκ της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μακρυμάλλης Εύβοιας, να αντλήσει δύναμη από το χαριτόβρυτο λείψανο και να ενισχυθεί πνευματικά και ψυχικά. Ο Άγιος Παρθένιος, ιατρός των ψυχών και των σωμάτων, θαυματουργεί ιδίως σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα με την επάρατο νόσο.

Στο τέλος, ο π. Μακάριος ευχαρίστησε θερμά τον Σεβ. Μητροπολίτη Τρίκκης κ. Χρυσόστομο για την λαμπρή παρουσία του και μετέφερε τις ευχές του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μακρυμάλλη Ευβοίας π. Ιακώβου, προτρέποντας τους πιστούς να προσεύχονται και να δοξολογούν τον Θεό που συνεχώς δείχνει τη μέριμνά Του για τον Λαό και τις ανάγκες του.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΣΕΙΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΩΝ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων