06/08/2021 06/08/2021 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος ο μεθέορτος Εσπερινός, η παράκληση προς την ένδοξο Μεταμόρφωση του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού και στη συνεχεία αναπέμφθηκε δέηση για τους δοκιμαζόμενους αδελφούς από τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αρχιμ. Νικόλαο Παπαγεωργίου τον οποίο πλαισίωσαν οι υπόλοιποι...
06 Αυγούστου, 2021 - 21:34
Τελευταία ενημέρωση: 06/08/2021 - 21:45

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Δέηση για τους δοκιμαζόμενους αδελφούς

Διαδώστε:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Δέηση για τους δοκιμαζόμενους αδελφούς

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος ο μεθέορτος Εσπερινός, η παράκληση προς την ένδοξο Μεταμόρφωση του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού και στη συνεχεία αναπέμφθηκε δέηση για τους δοκιμαζόμενους αδελφούς από τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αρχιμ. Νικόλαο Παπαγεωργίου τον οποίο πλαισίωσαν οι υπόλοιποι ιερείς του ναού π.Χρήστος Καζανάς, π. Ευστάθιος Καλπακίδης και ο ιεροδιάκονος του Ναού π. Δημήτριος Κυριάκου.

Τους ύμνους απέδωσαν αριστουργηματικά οι ιεροψάλτες του Ιερού Ναού με τις χορωδίες τους. Στο δεξιό αναλόγιο ο Πρωτοψάλτης κ. Αλέξανδρος Δασκαλάκης , ενώ στο αριστερό ο ιεροψάλτης κ. Νικόλαος Χατζής

Στο τέλος της ακολουθίας, ο Προϊστάμενος του Ναού Αρχίμ. Νικόλαος Παπαγεωργίου εκ μέρους των Πατέρων ευχήθηκε καταλλήλως και ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στις λατρευτικές εκδηλώσεις.

Η παρουσία του κόσμου ήταν μεγαλειώδης δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο το πνευματικό έργο που παράγεται στην Ενορία από τους ιερείς του ναού.

Καθόλην την διάρκεια των λατρευτικών εκδηλώσεων τηρούνταν όλα τα υγειονομικά μέτρα ασφαλείας για την προφύλαξη και την ασφάλεια όλων.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΦΩΤΟ: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων