03/12/2019 03/12/2019 Τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 6:00 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο «Διακονία» στην Πυλαία Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα προς τιμήν του αειμνήστου οσίου Ιερέως π. Ιωάννη Καλαΐδη , με τίτλο «Ο Αγιασμένος Λευίτης του Κυρίου, Πατέρας Ιωάννης Καλαΐδης». Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με την ομιλία του αρχιμανδρίτη π. Γερβάσιου Ραπτόπουλου, πνευματικού προϊσταμένου της ορθοδόξου...
03 Δεκεμβρίου, 2019 - 14:50
Τελευταία ενημέρωση: 03/12/2019 - 14:32

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ημερίδα προς τιμήν του αειμνήστου π. Ιωάννη Καλαΐδη

Διαδώστε:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ημερίδα προς τιμήν του αειμνήστου π. Ιωάννη Καλαΐδη

Τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 6:00 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο «Διακονία» στην Πυλαία Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα προς τιμήν του αειμνήστου οσίου Ιερέως π. Ιωάννη Καλαΐδη , με τίτλο «Ο Αγιασμένος Λευίτης του Κυρίου, Πατέρας Ιωάννης Καλαΐδης».

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με την ομιλία του αρχιμανδρίτη π. Γερβάσιου Ραπτόπουλου, πνευματικού προϊσταμένου της ορθοδόξου χριστιανικής αδελφότητος «Οσία Ξένη» ,με θέμα ομιλίας του: «Η Συμμαρτηρία μου». Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει η εισήγηση του πρωτοπρεσβυτέρου, π. Γεωργίου Παγώνη, αρχιερατικού επιτρόπου, Ρεντίνης, με θέμα: «Εμπειρίες από τον πατέρα Ιωάννη Καλαΐδη».

Τρίτος κατά σειρά ομιλητής θα είναι ο πρωτοπρεσβύτερος πατέρας Νικόλαος Λουδοβίκος, καθηγητής της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, με τίτλο της εισηγήσεώς του: «Η χαρά του πατρός Ιωάννη».

Οι εισηγήσεις θα ολοκληρωθούν με εκείνη του κ. Σίμογλου Αποστόλου, ιδιωτικού υπαλλήλου, με θέμα της ομιλίας του: «Θαυμαστές βιωματικές εμπειρίες με τον π. Ιωάννη Καλαΐδη». Την ημερίδα θα συντονίζει ο Αρχιμανδρίτης, π. Χρυσόστομος Μαϊδώνης, κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού. Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πανοράματος, από κοινού με πτυχιούχους και φοιτητές, διαφόρων σχολών της Αγιοτόκου Θεσσαλονίκης, τέκνα των Αγίων Δημητρίου και Πορφυρίου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων