13/03/2024 13/03/2024 Διευκρινίσεις για τη διαφωνία του σχετικά με την αφίσα της ταινίας «Αδέσποτα κορμιά» στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης έδωσε την Τέταρτη ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Φιλόθεος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το Πρωινό», επισημαίνοντας ότι «δεν κήρυξα κανέναν ιερό πόλεμο». Παράλληλα αποσαφήνισε ότι όσοι συγκεντρώθηκαν έξω από το “Ολύμπιον” δεν ήταν πιστοί, αλλά μέλη ακροδεξιών οργανώσεων....
13 Μαρτίου, 2024 - 13:10
Τελευταία ενημέρωση: 13/03/2024 - 13:12

Θεσσαλονίκης Φιλόθεος: “Δεν κήρυξα κανέναν ιερό πόλεμο” (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Θεσσαλονίκης Φιλόθεος: “Δεν κήρυξα κανέναν ιερό πόλεμο” (ΒΙΝΤΕΟ)

Διευκρινίσεις για τη διαφωνία του σχετικά με την αφίσα της ταινίας «Αδέσποτα κορμιά» στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης έδωσε την Τέταρτη ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Φιλόθεος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το Πρωινό», επισημαίνοντας ότι «δεν κήρυξα κανέναν ιερό πόλεμο».

Παράλληλα αποσαφήνισε ότι όσοι συγκεντρώθηκαν έξω από το “Ολύμπιον” δεν ήταν πιστοί, αλλά μέλη ακροδεξιών οργανώσεων.

«Να είμαστε ειλικρινείς! Εμένα η επιστολή μου δεν κήρυξε κανέναν ιερό πόλεμο. Δεν υπήρξε ούτε επιστολή γεμάτη οργή ούτε τίποτα! Κατέθεσα μία μαρτυρία και τίποτα παραπάνω! Η επιστολή μου δεν έχει κανέναν χαρακτήρα ούτε οργής ούτε ιερού πολέμου ούτε τίποτε άλλο!», είπε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης στον ΑΝΤ1.

Διαβάστε επίσης: Χάσμα αντίληψης για την ιερότητα της Πίστης – Ως λογοκρισία ερμηνεύει την Επιστολή του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης για την αφίσα η διευθύντρια του ΦΚΘ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων