17/04/2022 17/04/2022 Το Δοξαστικό των Αίνων της Κυριακής των Βαΐων «Προ εξ ημερών του Πάσχα…» απέδωσε ο Βυζαντινός χορός ΕΥΦΩΝΟΝ του Καθεδρικού και Προσκυνηματικού ναού της του Θεού Σοφίας Θεσσαλονίκης, υπό την διεύθυνση του πρωτοψάλτη κ. Στυλιανού Ζαχαρίου. Δόξα… Και Νυν… Ήχος πλ. Β΄ Προ εξ ημερών του Πάσχα, ήλθεν Ιησούς εις Βηθανίαν, και προσήλθον αυτώ οι...
17 Απριλίου, 2022 - 17:50
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2022 - 18:03

Το Δοξαστικό «Προ εξ ημερών του Πάσχα…» από τον Βυζαντινό χορό ΕΥΦΩΝΟΝ

Διαδώστε:
Το Δοξαστικό «Προ εξ ημερών του Πάσχα…» από τον Βυζαντινό χορό ΕΥΦΩΝΟΝ

Το Δοξαστικό των Αίνων της Κυριακής των Βαΐων «Προ εξ ημερών του Πάσχα…» απέδωσε ο Βυζαντινός χορός ΕΥΦΩΝΟΝ του Καθεδρικού και Προσκυνηματικού ναού της του Θεού Σοφίας Θεσσαλονίκης, υπό την διεύθυνση του πρωτοψάλτη κ. Στυλιανού Ζαχαρίου.

Δόξα… Και Νυν… Ήχος πλ. Β΄

Προ εξ ημερών του Πάσχα, ήλθεν Ιησούς εις Βηθανίαν, και προσήλθον αυτώ οι Μαθηταί αυτού, λέγοντες αυτώ· Κύριε, που θέλεις, ετοιμάσωμέν σοι φαγείν το Πάσχα; ο δε απέστειλεν αυτούς· Απέλθετε εις την απέναντι κώμην, και ευρήσετε άνθρωπον, κεράμιον ύδατος βαστάζοντα· ακολουθήσατε αυτώ, και τώοικοδεσπότη είπατε· ο Διδάσκαλος λέγει· Προς σε ποιώ το Πάσχα, μετά των Μαθητών μου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων