18/03/2023 18/03/2023 Το Τίμιο Ξύλο και τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης θα έχουν την ευκαιρία να προσκυνούν τις επόμενες μέρες οι πιστοί της ευρύτερης περιοχής της Πυλαίας, αφού από σήμερα το απόγευμα μέχρι την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023, θα φιλοξενούνται στον περικαλλή Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού. Φωτορεπορτάζ Ραφαήλ Γεωργιάδης Η υποδοχή έλαβε χώρα στον...
18 Μαρτίου, 2023 - 21:35
Τελευταία ενημέρωση: 18/03/2023 - 21:34

Το Τίμιο Ξύλο και τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης υποδέχτηκε η Πυλαία

Διαδώστε:
Το Τίμιο Ξύλο και τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης υποδέχτηκε η Πυλαία

Το Τίμιο Ξύλο και τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης θα έχουν την ευκαιρία να προσκυνούν τις επόμενες μέρες οι πιστοί της ευρύτερης περιοχής της Πυλαίας, αφού από σήμερα το απόγευμα μέχρι την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023, θα φιλοξενούνται στον περικαλλή Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού.

  • Φωτορεπορτάζ Ραφαήλ Γεωργιάδης

Η υποδοχή έλαβε χώρα στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού παρουσία των ιερέων του ναού και πλήθους πιστών που με συγκίνηση και μέσα στο κατανυκτικό κλίμα της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, έσκυψαν το κεφάλι με συγκίνηση, σεβασμό και δέος σε ένα από τα ιερότερα σεβάσματα της Ορθοδοξίας.

Στη συνέχεια Ακολούθησε Μέγας Εσπερινός και πριν την απόλυση ο προϊστάμενος του ναού Αρχιμανδρίτης Δημήτριος Τζιαφάς τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού.

Ευχήθηκε, η χάρις του Τιμίου και ζωοποιού Σταυρού να μας φυλλάτει όλους στις σημερινές δύσκολες μέρες που βιώνουμε, και να χαρίζει υγεία και πνευματική προκοπή σε όλους.

                          

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων