22/01/2024 22/01/2024 Το Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε ο Υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεος. “Εγκάρδια συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεο. Είχαμε μια εξαιρετικά γόνιμη συζήτηση για θέματα που αφορούν την Ιερά Μητρόπολη και τη συμπρωτεύουσα εν γένει”, έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ....
22 Ιανουαρίου, 2024 - 12:19

Τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Φιλόθεο επισκέφθηκε ο Υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης

Διαδώστε:
Τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Φιλόθεο επισκέφθηκε ο Υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης

Το Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε ο Υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεος.

“Εγκάρδια συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεο. Είχαμε μια εξαιρετικά γόνιμη συζήτηση για θέματα που αφορούν την Ιερά Μητρόπολη και τη συμπρωτεύουσα εν γένει”, έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Βορίδης, μετά τη συνάντηση την οποία είχε με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων