24/03/2020 24/03/2020 Κατόπιν αποφάσεως του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, η Ιερά Μητρόπολη ενημέρωσε τον ευλαβή λαό της Θεσσαλονίκης, ότι αύριο, Τετάρτη 25η Μαρτίου 2020, ημέρα εορτής του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου, τιμής και μνήμης της Ελληνικής Επαναστάσεως, θα σημάνουν χαρμόσυνα και πανηγυρικά, ακριβώς στις 10.00 π.μ. και για δύο λεπτά συνεχώς, οι καμπάνες των ιερών Ναών...
24 Μαρτίου, 2020 - 22:50
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2020 - 22:31

Χαρμόσυνα θα ηχήσουν οι καμπάνες στη Θεσσαλονίκη

Διαδώστε:
Χαρμόσυνα θα ηχήσουν οι καμπάνες στη Θεσσαλονίκη

Κατόπιν αποφάσεως του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, η Ιερά Μητρόπολη ενημέρωσε τον ευλαβή λαό της Θεσσαλονίκης, ότι αύριο, Τετάρτη 25η Μαρτίου 2020, ημέρα εορτής του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου, τιμής και μνήμης της Ελληνικής Επαναστάσεως, θα σημάνουν χαρμόσυνα και πανηγυρικά, ακριβώς στις 10.00 π.μ. και για δύο λεπτά συνεχώς, οι καμπάνες των ιερών Ναών και των ιερών Μονών της καθ’ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης.

Η κωδονοκρουσία αυτή πραγματοποιείται αφενός μεν, για να δηλώσει την παρουσία της Εκκλησίας και την εγρήγορσή της, αφετέρου δε με σκοπό την ανύψωση του ηθικού και την ανάταση του φρονήματος των Ορθοδόξων Ελλήνων, ενόψει της δοκιμασίας που διερχόμεθα, καθώς και την απόδοση οφειλόμενου χρέους προς τους αγωνιστές της εθνικής παλιγγενεσίας του 1821.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων