11/04/2024 11/04/2024 Κατάμεστη ήταν η αίθουσα εκδηλώσεων του Μητροπολιτικού Μεγάρου της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης την, 8 Απριλίου, κατά την εκδήλωση μνήμης για τον Μητροπολίτη Σισανίου και Σιτίστης κυρό Παύλο. Με αφορμή την έκδοση του βιβλίου «ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!» των εκδόσεων «Αρχονταρίκι», ζωντάνεψαν μνήμες για τον μακαριστό Μητροπολίτη κυρό Παύλο. Στην εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης...
11 Απριλίου, 2024 - 9:46
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2024 - 9:55

Ζωντάνεψαν μνήμες από τον μακαριστό Μητροπολίτη Σιατίστης κυρό Παύλο στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Ζωντάνεψαν μνήμες από τον μακαριστό Μητροπολίτη Σιατίστης κυρό Παύλο στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης

Κατάμεστη ήταν η αίθουσα εκδηλώσεων του Μητροπολιτικού Μεγάρου της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης την, 8 Απριλίου, κατά την εκδήλωση μνήμης για τον Μητροπολίτη Σισανίου και Σιτίστης κυρό Παύλο.

Με αφορμή την έκδοση του βιβλίου «ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!» των εκδόσεων «Αρχονταρίκι», ζωντάνεψαν μνήμες για τον μακαριστό Μητροπολίτη κυρό Παύλο.

Στην εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και τις εκδόσεις “Αρχονταρίκι, ομιλητές ήταν ο  Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεος, ο Ανέστης Κεσελόπουλος, Ομ. Καθηγητής Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθώς και ο Ηλίας Λιαμής, Δρ. Θεολογίας, Εκπαιδευτικός -Συγγραφέας.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Γιάγκου.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων