13/12/2018 13/12/2018 Το απόγευμα της Τρίτης 11 Δεκεμβρίου  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος Οινοφύτων πλαισιούμενος από ιερείς της περιοχής και τους κατοίκους των Οινοφύτων. Το θείο λόγο κήρυξε ο πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Βασίλειος Αθανασόπουλος. Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους ο Άγιος Σπυρίδων...
13 Δεκεμβρίου, 2018 - 13:06

Μνήμη του Αγ. Σπυρίδωνα στην Ι.Μ. Θηβών

Διαδώστε:
Μνήμη του Αγ. Σπυρίδωνα στην Ι.Μ. Θηβών

Το απόγευμα της Τρίτης 11 Δεκεμβρίου  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος Οινοφύτων πλαισιούμενος από ιερείς της περιοχής και τους κατοίκους των Οινοφύτων. Το θείο λόγο κήρυξε ο πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Βασίλειος Αθανασόπουλος. Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους ο Άγιος Σπυρίδων να τους προστατεύει και με το καλό να εορτάσουμε τα Άγια Χριστούγεννα.

Το πρωί της Τετάρτης 12 Δεκεμβρίου ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος του ομωνύμου χωρίου. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμα αναφέρθηκε στον τιμώμενο Άγιο Σπυρίδωνα τον θαυματουργό, Επίσκοπο Τριμυθούντος της Κύπρου και ευχήθηκε σε όλους Χρόνια πολλά και ο Άγιος Σπυρίδων να πρεσβεύει στον Κύριο για όλους που με πίστη και ευλάβεια τον επικαλούνται.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων