20/12/2018 20/12/2018 Ο Σεβασμιώτατος μαζί με συνεργάτες του επισκέφθηκε τις γυναικείες φυλακές Ελεώνος Θηβών. Ο κ. Γεώργιος συνομίλησε με τις κρατούμενες γυναίκες, τους ευχήθηκε για τις άγιες μέρες που έρχονται και τους μοίρασε δώρα όπως και στα μικρά παιδιά των κρατουμένων γυναικών. Επίσης, ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε το Κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών κρατουμένων και ευχήθηκε στο προσωπικό και στα...
20 Δεκεμβρίου, 2018 - 9:29

Ο Μητρ.Θηβών στο πλευρό των φυλακισμένων

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Θηβών στο πλευρό των φυλακισμένων

Ο Σεβασμιώτατος μαζί με συνεργάτες του επισκέφθηκε τις γυναικείες φυλακές Ελεώνος Θηβών. Ο κ. Γεώργιος συνομίλησε με τις κρατούμενες γυναίκες, τους ευχήθηκε για τις άγιες μέρες που έρχονται και τους μοίρασε δώρα όπως και στα μικρά παιδιά των κρατουμένων γυναικών. Επίσης, ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε το Κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών κρατουμένων και ευχήθηκε στο προσωπικό και στα μέλη του θεραπευτικού προγράμματος για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων