17/11/2018 17/11/2018 Σεμινάριο ξυλογλυπτικής διεξάγεται στη Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας. Πιο συγκεκριμένα στο πλαίσιο της ΣΧΟΛΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ που λειτουργεί  για 16η χρονιά στο φιλόξενο χώρο της “ΕΝΟΡΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΦΥΓΗΣ”  απέναντι από το Ναό ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ – ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΗΒΩΝ, θα λειτουργήσει και ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ το οποίο θα διεξαχθεί:  -το ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ και ώρες από 10.00...
17 Νοεμβρίου, 2018 - 20:30

Σεμινάριο ξυλογλυπτικής στη Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας

Διαδώστε:
Σεμινάριο ξυλογλυπτικής στη Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας

Σεμινάριο ξυλογλυπτικής διεξάγεται στη Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας. Πιο συγκεκριμένα στο πλαίσιο της ΣΧΟΛΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ που λειτουργεί  για 16η χρονιά στο φιλόξενο χώρο της “ΕΝΟΡΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΦΥΓΗΣ”  απέναντι από το Ναό ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ – ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΗΒΩΝ, θα λειτουργήσει και ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ το οποίο θα διεξαχθεί:  -το ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ και ώρες από 10.00 π.μ. έως 7.00 μ.μ.  -και την ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ώρες από 10.30 π.μ. έως 5.00 μ.μ. και θα αφορά αρχάριους ή προχωρημένους. Θα διδάξει ο εκ Θεσσαλονίκης  Καθηγητής κ. Δημήτριος Σιτζάκης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων