17/10/2022 17/10/2022 Ο Μητροπολίτης Θηβών κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Δηλεσίου, καθώς και το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του μακαριστού ιερέα της Ενορίας π. Ευαγγέλου Πολέμη, με τη συμμετοχή των οικείων του μακαριστού ιερέα και ενοριτών. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, αναφέρθηκε στο ευαγγελικό ανάγνωσμα της ημέρας, επίσης αναφέρθηκε...
17 Οκτωβρίου, 2022 - 16:16
Τελευταία ενημέρωση: 17/10/2022 - 16:18

40νθήμερο μνημόσυνο π. Ευαγγέλου Πολέμη – Αγιασμός στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής στη Λιβαδειά

Διαδώστε:
40νθήμερο μνημόσυνο π. Ευαγγέλου Πολέμη – Αγιασμός στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής στη Λιβαδειά

Ο Μητροπολίτης Θηβών κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Δηλεσίου, καθώς και το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του μακαριστού ιερέα της Ενορίας π. Ευαγγέλου Πολέμη, με τη συμμετοχή των οικείων του μακαριστού ιερέα και ενοριτών.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, αναφέρθηκε στο ευαγγελικό ανάγνωσμα της ημέρας, επίσης αναφέρθηκε στη διακονία του μακαριστού π. Ευαγγέλου, ο οποίος εργάστηκε για την ανέγερση του Ιερού Ναού της Ζωοδόχου Πηγής και ευχήθηκε ο Θεός να αναπαύει τη ψυχή του και να δίνει παρηγορία στην οικογένειά του.

Αγιασμός στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής

Το απόγευμα της Παρασκευής 14 Οκτωβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε Αγιασμός στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως στη Λιβαδειά για την έναρξη της νέας χρονιάς, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Κέντρου Γάμου και Οικογένειας.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πανοσ. Αρχιμ. π. Γεώργιος Θανάσου συμπροσευχομένου του Σεβασμιωτάτου κ. Γεωργίου.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους μαθητές υγεία και καλή πρόοδο.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων