21/09/2021 22/09/2021 Αγιασμό στα Γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας στη Λιβαδειά, τέλεσε σήμερα, Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών κ. Γεώργιος με την συμμετοχή του Αστυνομικού Διευθυντή κ. Τρικαλίτη και Αστυνομικών της Διεύθυνσης. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε την Αστυνομική Διεύθυνση για την συνεργασία στην δύσκολη εποχή που διανύουμε με την πανδημία του κορωνοϊού και ευχήθηκε σε...
21 Σεπτεμβρίου, 2021 - 21:34
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2021 - 2:22

Αγιασμός στην Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας

Διαδώστε:
Αγιασμός στην Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας

Αγιασμό στα Γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας στη Λιβαδειά, τέλεσε σήμερα, Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών κ. Γεώργιος με την συμμετοχή του Αστυνομικού Διευθυντή κ. Τρικαλίτη και Αστυνομικών της Διεύθυνσης.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε την Αστυνομική Διεύθυνση για την συνεργασία στην δύσκολη εποχή που διανύουμε με την πανδημία του κορωνοϊού και ευχήθηκε σε όλους τους Αστυνομικούς υγεία και δύναμη στο δύσκολο έργο τους. Ο Σεβασμιώτατος πρόσφερε ως ευλογία στον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Τρικαλίτη αντίγραφο του Τετραβάγγελου του Επισκόπου Σαλώνων Ησαΐα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων