23/09/2023 23/09/2023 Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος μετέβη στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας, όπου και τέλεσε Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, κατόπιν προσκλήσεων της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Παναγιώτας Χουλιάρα-Σιδερά και του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Δημητρίου Κυριτσόπουλου. Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τον Αγιασμό...
23 Σεπτεμβρίου, 2023 - 19:28
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2023 - 19:22

Αγιασμός στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Βοιωτίας

Διαδώστε:
Αγιασμός στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Βοιωτίας

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος μετέβη στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας, όπου και τέλεσε Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, κατόπιν προσκλήσεων της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Παναγιώτας Χουλιάρα-Σιδερά και του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Δημητρίου Κυριτσόπουλου.

Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τον Αγιασμό πρώτα στα γραφεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στη συνέχεια στα γραφεία της Δευτεροβάθμιας, με τη συμμετοχή των διοικητικών υπαλλήλων και εκπαιδευτικών των Διευθύνσεων.

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο των εκπαιδευτικών στα σχολεία και των Διευθύνσεων εκπαίδευσης, τόνισε ότι η Τοπική μας Εκκλησία είναι κοντά στην εκπαιδευτική κοινότητα και η συνεργασία του ιδίου και των κληρικών της Μητροπόλεως είναι δεδομένη και ευχήθηκε σε όλους υγεία, καλή σχολική χρονιά και καλή δύναμη στο έργο τους. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων