23/07/2022 23/07/2022 Την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Γεώργιος επισκέφθηκε το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού Θηβών, κατόπιν προσκλήσεως του Διοικητή του Κέντρου και τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού. Μετά τον Αγιασμό ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους νεοσύλλεκτους και τους ευχήθηκε καλή δύναμη στη θητεία τους. Στη συνέχεια στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Βαρβάρας, που βρίσκεται εντός...
23 Ιουλίου, 2022 - 17:20
Τελευταία ενημέρωση: 23/07/2022 - 17:21

Αγιασμός στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού Θηβών

Διαδώστε:
Αγιασμός στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού Θηβών

Την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Γεώργιος επισκέφθηκε το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού Θηβών, κατόπιν προσκλήσεως του Διοικητή του Κέντρου και τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού. Μετά τον Αγιασμό ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους νεοσύλλεκτους και τους ευχήθηκε καλή δύναμη στη θητεία τους.

Στη συνέχεια στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Βαρβάρας, που βρίσκεται εντός του Στρατοπέδου, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού π. Κωνσταντίνου Νικολάου, ο οποίος για 40 χρόνια εξυπηρετούσε τις λειτουργικές ανάγκες του Κέντρου Εκπαίδευσης Πυροβολικού Θηβών, στο οποίο συμμετείχαν Ιερείς της Θήβας, η Διοίκηση του Στρατοπέδου, ο Δήμαρχος Θηβαίων και η οικογένεια του μακαριστού π. Κωνσταντίνου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων