13/11/2019 13/11/2019 Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος ιερούργησε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Λεβαδείας, συμπροσευχομένου του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ανδίδων κ. Χριστοφόρου. Κατά τη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος χειροτόνησε εις Διάκονον τον κ. Λάμπρο Φέκκα, με τους πιστούς να αναφωνούν το άξιος στον κατάμεστο ναό. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο...
13 Νοεμβρίου, 2019 - 22:37
Τελευταία ενημέρωση: 13/11/2019 - 22:28

Αναφώνησαν το Άξιος για το νέο Διάκονο στη Λιβαδειά

Διαδώστε:
Αναφώνησαν το Άξιος για το νέο Διάκονο στη Λιβαδειά

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος ιερούργησε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Λεβαδείας, συμπροσευχομένου του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ανδίδων κ. Χριστοφόρου. Κατά τη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος χειροτόνησε εις Διάκονον τον κ. Λάμπρο Φέκκα, με τους πιστούς να αναφωνούν το άξιος στον κατάμεστο ναό.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Γεώργιος χοροστάτησε στον Εσπερινό στο παρεκκλήσιο του Αγίου Μηνά στη Δαύλεια, με την συμμετοχή πολλών πιστών, στους οποίους ευχήθηκε πλούσιες τις ευλογίες του Θεού δια πρεσβειών του Αγίου Μηνά.

Την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, εορτή του Αγίου Μηνά, στον Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λεβαδείας τελέσθηκε Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου κ. Γεωργίου, με την συμμετοχή των μαθητών και των δασκάλων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς καθώς και την συμμετοχή του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Επαγγ/χνών Λιβαδειάς “Ο ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ” οι οποίοι τίμησαν τον προστάτη τους Άγιο Μηνά. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των κεκοιμημένων μελών του Σωματείου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων