28/09/2023 28/09/2023 Η πρώτη αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας από την Ιερά Μητρόπολη Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος προς τους πληγέντες αδελφούς στη Θεσσαλία παραδόθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 2023. Η βοήθεια παραδόθηκε από τον εκπρόσωπο της Μητρόπολης π. Αθανάσιο Κώτσου στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού, ώστε να διανεμηθεί στους πληγέντες. Παραδόθηκαν παλέτες με νερά, ζυμαρικά, όσπρια, γάλατα, λάδι,...
28 Σεπτεμβρίου, 2023 - 11:56
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2023 - 12:00

Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας της Μητρόπολης Θηβών στην Μητρόπολη Δημητριάδος

Διαδώστε:
Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας της Μητρόπολης Θηβών στην Μητρόπολη Δημητριάδος

Η πρώτη αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας από την Ιερά Μητρόπολη Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος προς τους πληγέντες αδελφούς στη Θεσσαλία παραδόθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 2023. Η βοήθεια παραδόθηκε από τον εκπρόσωπο της Μητρόπολης π. Αθανάσιο Κώτσου στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού, ώστε να διανεμηθεί στους πληγέντες.

Παραδόθηκαν παλέτες με νερά, ζυμαρικά, όσπρια, γάλατα, λάδι, καθαριστικά και είδη προσωπικής υγιεινής.

Θα ακολουθήσει και άλλη αποστολή με ανθρωπιστική βοήθεια στις Μητροπόλεις Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων και Λαρίσης και Τυρνάβου.

Η βοήθεια συγκεντρώθηκε από τους χριστιανούς όλης της επαρχίας μας, τους οποίους η Ιερά Μητρόπολή μας ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ανακούφιση των πληγέντων αδελφών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων