11/11/2021 11/11/2021 Την εορτή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών και του Αγίου Νεκταρίου τίμησαν στην Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας. Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021, παραμονή της εορτής των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ και των λοιπών ασωμάτων δυνάμεων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος χοροστάτησε στον Εσπερινό στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Δάφνης. Το πρωί της Δευτέρας...
11 Νοεμβρίου, 2021 - 9:45
Τελευταία ενημέρωση: 11/11/2021 - 9:46

Αρχιερατικό συλλείτουργο τελέστηκε στο Σχηματάρι

Διαδώστε:
Αρχιερατικό συλλείτουργο τελέστηκε στο Σχηματάρι

Την εορτή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών και του Αγίου Νεκταρίου τίμησαν στην Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας.

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021, παραμονή της εορτής των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ και των λοιπών ασωμάτων δυνάμεων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος χοροστάτησε στον Εσπερινό στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Δάφνης.

Το πρωί της Δευτέρας 8 Νοεμβρίου 2021, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Σχηματαρίου τελέστηκε Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καρπενησίου κ. Γεωργίου συνιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχη κ. Γεωργίου. Το θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος, ο οποίος αναφέρθηκε στους Αγίους Ταξιάρχες και στη δύναμη που έχουν οι άγγελοι στη ζωή των ανθρώπων. Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Καρπενησίου και ευχήθηκε σε όλους τους πιστούς Χρόνια πολλά.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου και ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας μετέβησαν στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα, όπου ο Ποιμενάρχης κ. Γεώργιος τέλεσε Δοξολογία επ’ ευκαιρία της εορτής των προστατών της Πολεμικής Αεροπορίας.

Το απόγευμα της Δευτέρας, παραμονή της εορτής του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του θαυματουργού, ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Εσπερινό στο Ιερό Ησυχαστήριο του Αγίου Νεκταρίου Θηβών. Το θείο λόγο κήρυξε ο πανοσ. αρχιμ. π. Μελέτιος Βαδραχάνης.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος μετέβη στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Καμπιών, όπου συμμετείχε στην ιερά αγρυπνία, που τελέστηκε για την εορτή του Αγίου Νεκταρίου, και ευχήθηκε στον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής πανοσ. αρχιμ. π. Νεκτάριο Μήτσου για την ονομαστική του εορτή.

\

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων