21/04/2020 21/04/2020 Λόγω της υγειονομικής κρίσης που επικρατεί και βάσει των περιοριστικών μέτρων της Ελληνικής Πολιτείας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος δεν θα δεχθεί εόρτιες ευχές και επισκέψεις ούτε στην πόλη της Λιβαδειάς ούτε στην πόλη των Θηβών. “Ο Σεβασμιώτατος ευχαριστεί όλους όσοι εύχονται και προσεύχονται για την ταπεινότητά του σ’ αυτή την κρίσιμη...
21 Απριλίου, 2020 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 21/04/2020 - 18:12

Δεν θα δεχθεί ευχές για τα ονομαστήριά του ο Μητρ. Θηβών και Λεβαδείας

Διαδώστε:
Δεν θα δεχθεί ευχές για τα ονομαστήριά του ο Μητρ. Θηβών και Λεβαδείας

Λόγω της υγειονομικής κρίσης που επικρατεί και βάσει των περιοριστικών μέτρων της Ελληνικής Πολιτείας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος δεν θα δεχθεί εόρτιες ευχές και επισκέψεις ούτε στην πόλη της Λιβαδειάς ούτε στην πόλη των Θηβών.

“Ο Σεβασμιώτατος ευχαριστεί όλους όσοι εύχονται και προσεύχονται για την ταπεινότητά του σ’ αυτή την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε και αντεύχεται πασχάλια και με αγάπη σε όλους που αγωνίζονται τούτο το δύσκολο καιρό να κρατούν μέσα τους την πίστη και την ελπίδα στον Νικητή του θανάτου Σωτήρα Χριστό και να πορεύονται κάτω από τις εντολές της αγάπης Του. Ιδιαίτερα εύχεται σε όσους και όσες φέρουν το όνομα του Αγίου έτη πολλά, ευλογημένα, υγιεινά και σωτήρια. Παρακαλεί και προτρέπει όλους να αφήσουμε να έρθει στις ψυχές μας η Αναστάσιμη χαρά και η αναφαίρετη ειρήνη του Χριστού, και να συμβάλουμε όλοι με κάθε τρόπο στο μεγάλο ζητούμενο της ενότητας της εκκλησιαστικής και κοινωνικής μας ζωής και της γόνιμης συνεργασίας για το κοινό καλό, προετοιμαζόμενοι για τις δύσκολες μέρες που θα έρθουν”, αναφέρει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως.

Τέλος, ευχαριστεί όλους που στηρίζουν τις προσπάθειες της κατά Βοιωτίαν Εκκλησίας για την ανακούφιση και ενίσχυση των εμπεριστάτων συνανθρώπων μας και εύχεται υγεία, δύναμη, μακροημέρευση και κάθε θεική ευλογία στη ζωή τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων