14/04/2020 14/04/2020 Τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη βοηθείας δεν ξεχνά αυτές τις δύσκολες ημέρες η Ιερή Μητρόπολη Θηβών και Λιβαδείας. Ένα κλιμάκιο της Μητροπόλεως διένειμε 1,7 τόνους τρόφιμα κατ’ οίκον σε 142 οικογένειες που είναι εγγεγραμμένες στον Οργανισμό Κοινωνικών Δομών “Η Αρωγή” στην περιοχή της Θήβας και της Αυλίδας. Επιπλέον κατατέθηκαν οικονομικά βοηθήματα σε 58 φοιτητές της Ι....
14 Απριλίου, 2020 - 21:45
Τελευταία ενημέρωση: 14/04/2020 - 21:19

Διανομή τροφίμων και βοηθημάτων από την Ι.Μ. Θηβών

Διαδώστε:
Διανομή τροφίμων και βοηθημάτων από την Ι.Μ. Θηβών

Τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη βοηθείας δεν ξεχνά αυτές τις δύσκολες ημέρες η Ιερή Μητρόπολη Θηβών και Λιβαδείας. Ένα κλιμάκιο της Μητροπόλεως διένειμε 1,7 τόνους τρόφιμα κατ’ οίκον σε 142 οικογένειες που είναι εγγεγραμμένες στον Οργανισμό Κοινωνικών Δομών “Η Αρωγή” στην περιοχή της Θήβας και της Αυλίδας. Επιπλέον κατατέθηκαν οικονομικά βοηθήματα σε 58 φοιτητές της Ι. Μητροπόλεως για να καλύψουν ένα μέρος των σπουδών τους. 

Δείτε την Ανακοίνωση της Ι. Μητροπόλεως:  

Η Τοπική μας Εκκλησία δεν ξεχνάει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας, ιδιαίτερα τούτες τις κρίσιμες μέρες που ζούμε, και ως στοργική μάνα αγκαλιάζει τα παιδιά Της δίδοντάς τους ένα απαλό χάδι, μέσω του Οργανισμού Κοινωνικών Δομών «Η ΑΡΩΓΗ» της Μητροπόλεώς μας και του Ταμείου Αλληλεγγύης απόρων.

Μάλιστα η Τοπική μας Εκκλησία δεν έχει σταματήσει στιγμή τη στήριξη των συνανθρώπων μας και βρίσκεται αρωγός σε κάθε αναγκεμένο κατά το μέτρο των δυνατοτήτων της.

Έτσι κλιμάκιο της Ιεράς Μητροπόλεως υπό τον π. Δημήτριο Αναδιώτη και π. Κων/νο Σβεντζούρη, λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας, διένειμε 1,7 τόνους τρόφιμα κατ’ οίκον σε 142 οικογένειες εγγεγραμμένες στο μητρώο δικαιούχων του Οργανισμού «Η ΑΡΩΓΗ», αλλά και σε άλλους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη στις περιοχές Θηβών και Αυλίδας, καθώς και από μια επιταγή για την αγορά τροφίμων. Οι επιταγές αποτελούν προσφορά της εταιρείας «ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε.».

Επίσης, εδόθησαν επιταγές για την αγορά τροφίμων σε 360 οικογένειες που βοηθάει κάθε μήνα ο Οργανισμός της Μητροπόλεώς μας «Η ΑΡΩΓΗ» στην περιοχή της Λιβαδειάς. Οι επιταγές αποτελούν προσφορά της εταιρείας «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ».

Επίσης, επειδή αυτή τη χρονική στιγμή, λόγω των έκτακτων μέτρων, δεν είναι εύκολη η δια ζώσης επικοινωνία και συνάντηση των φοιτητών της Μητροπολιτικής μας επαρχίας με τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας, όπως γινόταν άλλες φορές που ο Σεβασμιώτατος έδινε προσωπικά τα οικονομικά βοηθήματα στους φοιτητές, φέτος η Ιερά Μητρόπολή μας κατέθεσε ένα ποσό στους προσωπικούς τραπεζικούς λογαριασμούς 58 Φοιτητών δίνοντάς τους μια βοήθεια στον αγώνα των σπουδών τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων