15/03/2020 15/03/2020 Δελτίο Τύπου εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λειβαδείας  με αφορμή την Αγιοκατάταξη του Οσίου Εφραίμ του Κατουνακιώτη στο οποίο ανακοινώνει ότι προγραμματίζονται εκδηλώσεις μετά το Πάσχα στη μνήμη του. “Η ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως, για την αναγραφή του Γέροντος Εφραίμ  του Κατουνακιώτη στις Αγιολογικές Δέλτους της Εκκλησίας, γέμισε πνευματική χαρά...
15 Μαρτίου, 2020 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 15/03/2020 - 18:09

Εκδηλώσεις στη μνήμη του Οσίου Εφραίμ του Κατουνακιώτη

Διαδώστε:
Εκδηλώσεις στη μνήμη του Οσίου Εφραίμ του Κατουνακιώτη

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λειβαδείας  με αφορμή την Αγιοκατάταξη του Οσίου Εφραίμ του Κατουνακιώτη στο οποίο ανακοινώνει ότι προγραμματίζονται εκδηλώσεις μετά το Πάσχα στη μνήμη του.

“Η ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως, για την αναγραφή του Γέροντος Εφραίμ  του Κατουνακιώτη στις Αγιολογικές Δέλτους της Εκκλησίας, γέμισε πνευματική χαρά και ενίσχυση το λαό της Ιεράς Μητρόπολης και ιδιαίτερα τον τόπο καταγωγής Του, το Αμπελοχώρι, καθώς και την πόλη των Θηβών, όπου διέμενε αρκετό διάστημα” αναφέρει χαρακτηριστικά το Δελτίο Τύπου.

Η Ιερά Μητρόπολή Θηβών και Λειβαδείας τιμώντας το θείο αυτής βλάστημα προγραμματίζει λειτουργικές και άλλες εκδηλώσεις στη γενέτειρά Του και στη Θήβα μετά το Πάσχα, οι οποίες θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Ευχόμεθα και προσευχόμεθα όπως ο Όσιος Εφραίμ ο Κατουνακιώτης να πρεσβεύει στον Κύριο για όλους τους εν Αμπελοχωρίῳ κατοίκους και όλο το πλήρωμα της κατά Βοιωτίαν Εκκλησίας, αποτελώντας παράδειγμα υπομονής στις δοκιμασίες που κλυδωνίζουν το σκάφος της ζωής μας στην επί γης πορεία του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων