04/08/2022 05/08/2022 Την Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022, κατά την οποία η Εκκλησία μας εορτάζει την Πρόοδο του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών κ. Γεώργιος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Γενεθλίου της Θεοτόκου Ακραιφνίου. Κατόπιν, ο Σεβασμιώτατος μετέβη στην Κατασκήνωση της Μητροπόλεως στον Παρνασσό, όπου τέλεσε τον Αγιασμό της Ε΄ κατασκηνωτικής περιόδου των...
04 Αυγούστου, 2022 - 21:06
Τελευταία ενημέρωση: 05/08/2022 - 1:51

Έναρξη του Δεκαπενταύγουστου στην Ιερά Μητρόπολη Θηβών

Διαδώστε:
Έναρξη του Δεκαπενταύγουστου στην Ιερά Μητρόπολη Θηβών

Την Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022, κατά την οποία η Εκκλησία μας εορτάζει την Πρόοδο του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών κ. Γεώργιος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Γενεθλίου της Θεοτόκου Ακραιφνίου.

Κατόπιν, ο Σεβασμιώτατος μετέβη στην Κατασκήνωση της Μητροπόλεως στον Παρνασσό, όπου τέλεσε τον Αγιασμό της Ε΄ κατασκηνωτικής περιόδου των αγοριών Γυμνασίου.

Ενώ, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, παραμονή της εορτής της Ανακομιδής των ιερών λειψάνων του Πρωτομάρτυρος Στεφάνου, o Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών κ. Γεώργιος τέλεσε τον Εσπερινό και την ακολουθία της Ιεράς Παράκλησης στην Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό του Αγίου Στεφάνου στο Σαράντι.

Το απόγευμα της Τρίτης 2 Αυγούστου 2022 ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στην ακολουθία της Ιεράς Παράκλησης στην Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Λεβαδείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων