07/04/2023 07/04/2023 Η εκπρόσωπος της Εταιρείας «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ» κ. Αντιγόνη  Κατσανάκη, παρέδωσε χθες Πέμπτη 6 Απριλίου 2023 στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιο και στους συνεργάτες του Οργανισμού Κοινωνικών Δομών της Μητροπόλεως «Η ΑΡΩΓΗ», επιταγές για αγορά αγαθών πρώτης ανάγκης για τις εμπερίστατες οικογένειες της επαρχίας Λεβαδείας, που αντιμετωπίζουν οικονομικά...
07 Απριλίου, 2023 - 11:33
Τελευταία ενημέρωση: 07/04/2023 - 11:39

Ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Μητρόπολης Θηβών ενόψει του Πάσχα

Διαδώστε:
Ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της  Μητρόπολης Θηβών ενόψει του Πάσχα

Η εκπρόσωπος της Εταιρείας «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ» κ. Αντιγόνη  Κατσανάκη, παρέδωσε χθες Πέμπτη 6 Απριλίου 2023 στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιο και στους συνεργάτες του Οργανισμού Κοινωνικών Δομών της Μητροπόλεως «Η ΑΡΩΓΗ», επιταγές για αγορά αγαθών πρώτης ανάγκης για τις εμπερίστατες οικογένειες της επαρχίας Λεβαδείας, που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και προβλήματα υγείας,  καθώς και οικονομική ενίσχυση για τους φοιτητές, που επίσης στηρίζει η Μητρόπολη.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε την κ. Κατσανάκη και ζήτησε να διαβιβάσει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Πρόεδρο της Εταιρείας κ. Ευάγγελο Μυτιληναίο για την στήριξή του στο φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεώς μας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων