01/12/2022 01/12/2022 Στο χωριό Άγιος Ανδρέας του Δήμου Ορχομενού τιμήθηκε η μνήμη του Αγίου Ανδρέα του Αποστόλου. Παραμονή της εορτής τελέστηκε πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, ο οποίος βρίσκεται δίπλα στον μικρό ιστορικό Ναό του Αγίου Ανδρέα, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θηβών κ. Γεωργίου. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στη ζωή...
01 Δεκεμβρίου, 2022 - 15:48
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2022 - 14:32

Εορτή Αγίου Ανδρέα στο ομώνυμο χωριό του Δήμου Ορχομενού

Διαδώστε:
Εορτή Αγίου Ανδρέα στο ομώνυμο χωριό του Δήμου Ορχομενού

Στο χωριό Άγιος Ανδρέας του Δήμου Ορχομενού τιμήθηκε η μνήμη του Αγίου Ανδρέα του Αποστόλου.

Παραμονή της εορτής τελέστηκε πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, ο οποίος βρίσκεται δίπλα στον μικρό ιστορικό Ναό του Αγίου Ανδρέα, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θηβών κ. Γεωργίου.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στη ζωή και το μαρτύριο του πρωτόκλητου μαθητή του Χριστού τονίζοντας την ακλόνητη πίστη του στον Χριστό και ευχήθηκε σε όλους πλούσιες τις πρεσβείες του Αγίου προς τον Κύριο.

  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων