30/08/2021 30/08/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λιβαδείας χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό του Τιμίου Προδρόμου Κυριακίου , το Σάββατο 28 Αυγούστου. Στο κήρυγμά του, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στον τιμώμενο Άγιο Ιωάννη τονίζοντας, ότι μας δείχνει το δρόμο για την μετάνοια και ότι ο αγώνας όλων των πιστών πρέπει να είναι η αναζήτηση της σωτηρίας...
30 Αυγούστου, 2021 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 30/08/2021 - 16:43

Εορτή Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στη Θήβα – Χειροτονία Πρεσβυτέρου

Διαδώστε:
Εορτή Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στη Θήβα – Χειροτονία Πρεσβυτέρου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λιβαδείας χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό του Τιμίου Προδρόμου Κυριακίου , το Σάββατο 28 Αυγούστου. Στο κήρυγμά του, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στον τιμώμενο Άγιο Ιωάννη τονίζοντας, ότι μας δείχνει το δρόμο για την μετάνοια και ότι ο αγώνας όλων των πιστών πρέπει να είναι η αναζήτηση της σωτηρίας της ψυχής μας.

Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Ασωπίας, την Κυριακή 29 Αυγούστου. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας τέλεσε την εις Πρεσβύτερον χειροτονία του π. Γεωργίου Τήντεμαν.

Ο π. Γεώργιος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για τη στήριξη και την αγάπη του, καθώς, επίσης, και τον Γέροντά του π. Γερβάσιο, όπως και όλους όσοι του έχουν σταθεί μέχρι σήμερα στη ζωή του. Ο Σεβασμιώτατος στο λόγο του αναφέρθηκε στο ευαγγέλιο της ημέρας και ευχήθηκε στον π. Γεώργιο να διακονεί την Εκκλησία ταπεινά και με αγάπη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων