29/04/2024 29/04/2024 Ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος ιερούργησε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Λεβαδείας, την Κυριακή 28 Απριλίου 2024. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του ανέλυσε το ευαγγελικό ανάγνωσμα της ημέρας, αναφέρθηκε στη θριαμβευτική είσοδος του Χριστού στα Ιεροσόλυμα αλλά και στο τι θα ακολουθήσει, την πορεία του Χριστού προς το εκούσιο Πάθος και την...
29 Απριλίου, 2024 - 20:51
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2024 - 20:46

Εορτή Αγίου Λαζάρου και Βαΐων στην Ιερά Μητρόπολη Θηβών

Διαδώστε:
Εορτή Αγίου Λαζάρου και Βαΐων στην Ιερά Μητρόπολη Θηβών

Ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος ιερούργησε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Λεβαδείας, την Κυριακή 28 Απριλίου 2024.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του ανέλυσε το ευαγγελικό ανάγνωσμα της ημέρας, αναφέρθηκε στη θριαμβευτική είσοδος του Χριστού στα Ιεροσόλυμα αλλά και στο τι θα ακολουθήσει, την πορεία του Χριστού προς το εκούσιο Πάθος και την Ανάστασή Του για τη σωτηρία των ανθρώπων.

Το εσπέρας της Κυριακής ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στην ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Θηβών.

Το Σάββατο του Λαζάρου 27 Απριλίου ο Σεβασμιώτατος παρέστη συμπροσευχόμενος στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Λαζάρου του Κοιμητηρίου Λεβαδείας και στο τέλος τέλεσε τρισάγιο για όλους τους κεκοιμημένους αδελφούς μας.

Το απόγευμα της Παρασκευής 26 Απριλίου ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Εσπερινό στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό του Αγίου Λαζάρου στο χωριό Αγία Τριάδα και στο τέλος τέλεσε τρισάγιο για όλους του κεκοιμημένους.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους τους πιστούς καλή Αγία Μεγάλη Εβδομάδα και καλή Ανάσταση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων