08/07/2022 08/07/2022 Την μνήμη του Αγίου Προκοπίου τίμησε ο Ιερός Ναός του Αγίου Προκοπίου στο Θούριο όπου παρέστη συμπροσευχόμενος σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών κ. Γεώργιος.  Στον θείο λόγο του ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους πιστούς για τον Μεγαλομάρτυρα Άγιο Προκόπιο και ευχήθηκε σε όλους Χρόνια πολλά με τις πρεσβείες του Αγίου. Το απόγευμα της Πέμπτης...
08 Ιουλίου, 2022 - 18:46
Τελευταία ενημέρωση: 08/07/2022 - 18:48

Εορτή Αγίου Προκοπίου στην Ι.Μητρόπολη Θηβών

Διαδώστε:
Εορτή Αγίου Προκοπίου στην Ι.Μητρόπολη Θηβών

Την μνήμη του Αγίου Προκοπίου τίμησε ο Ιερός Ναός του Αγίου Προκοπίου στο Θούριο όπου παρέστη συμπροσευχόμενος σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών κ. Γεώργιος.  Στον θείο λόγο του ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους πιστούς για τον Μεγαλομάρτυρα Άγιο Προκόπιο και ευχήθηκε σε όλους Χρόνια πολλά με τις πρεσβείες του Αγίου.

Το απόγευμα της Πέμπτης 7 Ιουλίου 2022 ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τον Εσπερινό στον Ιερό Ναό του Αγίου Προκοπίου Μαυρονερίου. Το θείο λόγο κήρυξε ο πανοσ. αρχιμ. π. Θεόδωρος Μίχας, ο οποίος αναφέρθηκε στον Άγιο Προκόπιο.

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος ανέφερε ότι θα πρέπει να έχουμε πίστη στον Θεό και να μην παρασυρόμαστε από διάφορες θεωρίες, αλλά να ακολουθούμε τη διδασκαλία της Εκκλησίας μας, και ευχήθηκε στους πιστούς Χρόνια πολλά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων