06/05/2022 06/05/2022 Θεία Λειτουργία τελέστηκε το πρωί της Πέμπτης 5 Μαΐου 2022 στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Φανουρίου Λεβαδείας συμπροσευχομένου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θηβών κ. Γεωργίου, για την εορτή της Αγίας Ειρήνης, Προστάτιδος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Βοιωτίας, με την συμμετοχή των μελών του Συνδέσμου και του Αστυνομικού Διευθυντή Βοιωτίας. Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στη Δοξολογία, στη...
06 Μαΐου, 2022 - 10:15
Τελευταία ενημέρωση: 06/05/2022 - 10:21

Eορτή της Προστάτιδος των Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Βοιωτίας

Διαδώστε:
Eορτή της Προστάτιδος των Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Βοιωτίας

Θεία Λειτουργία τελέστηκε το πρωί της Πέμπτης 5 Μαΐου 2022 στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Φανουρίου Λεβαδείας συμπροσευχομένου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θηβών κ. Γεωργίου, για την εορτή της Αγίας Ειρήνης, Προστάτιδος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Βοιωτίας, με την συμμετοχή των μελών του Συνδέσμου και του Αστυνομικού Διευθυντή Βοιωτίας.

Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στη Δοξολογία, στη συνέχεια ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους, ενώ τέλος τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση για τους κεκοιμημένους και κατά την εκτέλεση του καθήκοντος πεσόντες των Σωμάτων Ασφαλείας. Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε το θείο λόγο στους απόστρατους και ευχήθηκε Χρόνια πολλά και η Αγία Ειρήνη να ενισχύει τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων