30/04/2022 30/04/2022 Το απόγευμα της Πέμπτης της Διακαινησίμου 28 Απριλίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών κ. Γεώργιος χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Δηλεσίου, ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους, κήρυξε το θείο λόγο και απηύθυνε αναστάσιμες ευχές σε όλους. Το πρωί της Παρασκευής της Διακαινησίμου ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Ζωοδόχου...
30 Απριλίου, 2022 - 18:40
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2022 - 23:24

Εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στην Ιερά Μητρόπολη Θηβών

Διαδώστε:
Εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στην Ιερά Μητρόπολη Θηβών

Το απόγευμα της Πέμπτης της Διακαινησίμου 28 Απριλίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών κ. Γεώργιος χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Δηλεσίου, ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους, κήρυξε το θείο λόγο και απηύθυνε αναστάσιμες ευχές σε όλους.

Το πρωί της Παρασκευής της Διακαινησίμου ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής Νεοχωρίου. Το θείο λόγο κήρυξε ο πανοσ. αρχιμ. π. Πολύκαρπος Κάστιζας της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, ενώ στο τέλος ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους Χρόνια πολλά, ευλογημένα και ευφρόσυνα και το Φως της Αναστάσεως να πλημμυρίζει τις καρδιές όλων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων