11/01/2023 11/01/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών κ. Γεώργιος επέδωσε χθες τα διοριστήρια στους Εκκλησιαστικούς Επιτρόπους των Αρχιερατικών Περιφερειών Αλιάρτου και Κορωνείας για την περίοδο 2023-2025. Η επίδοση των διοριστηρίων έγινε στον Ιερό Nαό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Αλιάρτου παρουσία των Εφημερίων των Ενοριών. Ο Σεβασμιώτατος μαζί με τον Γενικό Αρχ. Επίτροπο πανοσ. αρχιμανδρίτη π. Γεώργιο Θανάσου ενημέρωσε...
11 Ιανουαρίου, 2023 - 15:19
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2023 - 14:41

Επίδοση διοριστηρίων σε Εκκλησιαστικούς Επιτρόπους από τον Μητροπολίτη Θηβών

Διαδώστε:
Επίδοση διοριστηρίων σε Εκκλησιαστικούς Επιτρόπους από τον Μητροπολίτη Θηβών

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών κ. Γεώργιος επέδωσε χθες τα διοριστήρια στους Εκκλησιαστικούς Επιτρόπους των Αρχιερατικών Περιφερειών Αλιάρτου και Κορωνείας για την περίοδο 2023-2025.

Η επίδοση των διοριστηρίων έγινε στον Ιερό Nαό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Αλιάρτου παρουσία των Εφημερίων των Ενοριών. Ο Σεβασμιώτατος μαζί με τον Γενικό Αρχ. Επίτροπο πανοσ. αρχιμανδρίτη π. Γεώργιο Θανάσου ενημέρωσε τους Επιτρόπους για το σημαντικό έργο που αναλαμβάνουν, τους μίλησε για τη συνεργασία που πρέπει να έχουν με τους ιερείς, τους ενορίτες και τη Μητρόπολη, τους έδωσε κατευθυντήριες γραμμές και τους ευχήθηκε υγεία και καλή δύναμη στο έργο τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων