18/12/2021 18/12/2021 Σχολεία του χωριού Άγιος Γεώργιος, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων, επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου. Συγκεκριμένα, ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε το Μουσικό Σχολείο Λιβαδειάς, όπου συνομίλησε με τους μαθητές και καθηγητές και εξήρε την μεγάλη προσπάθεια των παιδιών, καθώς και το έργο των καθηγητών. Επίσης, ευχαρίστησε την Διευθύντρια, τους...
18 Δεκεμβρίου, 2021 - 18:23
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2021 - 18:59

Επίσκεψη Μητροπολίτη Θηβών σε σχολεία

Διαδώστε:
Επίσκεψη Μητροπολίτη Θηβών σε σχολεία

Σχολεία του χωριού Άγιος Γεώργιος, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων, επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε το Μουσικό Σχολείο Λιβαδειάς, όπου συνομίλησε με τους μαθητές και καθηγητές και εξήρε την μεγάλη προσπάθεια των παιδιών, καθώς και το έργο των καθηγητών. Επίσης, ευχαρίστησε την Διευθύντρια, τους καθηγητές και τους μαθητές για την συνεργασία τους στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη, την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021, στον προαύλειο χώρο του ιστορικού Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής Λιβαδειάς, όπου η Χορωδία των μαθητών του Μουσικού Σχολείου τραγούδησε παραδοσιακά τραγούδια, και ευχήθηκε αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και ευλογημένη η νέα χρονιά.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Γεωργίου, όπου ευχήθηκε στα παιδιά και στους δασκάλους για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων