12/01/2022 14/01/2022 Tην Ιερά Μονή Μακαριωτίσσης επισκέφθηκε την Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του Οσίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής πανοσ. αρχιμ. π. Θεοδόσιο Δαμόπουλο για την ονομαστική του εορτή, καθώς και σε όλη...
12 Ιανουαρίου, 2022 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2022 - 22:05

Επίσκεψη Σεβασμιωτάτου στην Ιερά Μονή Μακαριωτίσσης

Διαδώστε:
Επίσκεψη Σεβασμιωτάτου στην Ιερά Μονή Μακαριωτίσσης

Tην Ιερά Μονή Μακαριωτίσσης επισκέφθηκε την Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του Οσίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής πανοσ. αρχιμ. π. Θεοδόσιο Δαμόπουλο για την ονομαστική του εορτή, καθώς και σε όλη την αδελφότητα για το νέο έτος.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη στο εργοστάσιο της Εταιρείας “Σωληνουργεία Κορίνθου” στη Δομβραίνα. Επισκέφθηκε όλους τους χώρους εργασίας και ευχήθηκε σε όλους τους εργαζομένους καλή χρονιά, υγεία και δύναμη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων