09/12/2019 09/12/2019 Για 8η συνεχή χρονιά συνεχίζεται η εξαιρετικού ενδιαφέροντος δράση του Ι.Ν. Αγίου Ρηγίνου Λειβαδείας , με σκοπό την βοήθεια και στήριξη γονέων και υποψήφιων γονέων από εξειδικευμένους επιστήμονες (παιδαγωγούς, ψυχολόγους, ψυχιάτρους-θεραπευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, θεολόγους και άλλους). Η δράση αυτή εκδηλώνεται με την πραγματοποίηση συναντήσεων στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού. Την προσεχή Κυριακή 15/12, θα...
09 Δεκεμβρίου, 2019 - 19:05
Τελευταία ενημέρωση: 09/12/2019 - 18:57

Επιστημονική υποστήριξη γονέων με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητρ. Θηβών και Λεβαδείας

Διαδώστε:
Επιστημονική υποστήριξη γονέων με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητρ. Θηβών και Λεβαδείας

Για 8η συνεχή χρονιά συνεχίζεται η εξαιρετικού ενδιαφέροντος δράση του Ι.Ν. Αγίου Ρηγίνου Λειβαδείας , με σκοπό την βοήθεια και στήριξη γονέων και υποψήφιων γονέων από εξειδικευμένους επιστήμονες (παιδαγωγούς, ψυχολόγους, ψυχιάτρους-θεραπευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, θεολόγους και άλλους).
Η δράση αυτή εκδηλώνεται με την πραγματοποίηση συναντήσεων στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού. Την προσεχή Κυριακή 15/12, θα πραγματοποιηθεί η 2η συνάντηση αυτού του κύκλου με ομιλητές την λογοθεραπεύτρια κυρία Ελισάβετ Κόκορα, την ψυχολόγο κυρία Ανθή Αργυριάδη και την κονωνική λειτουργό κυρία Εμμανουέλα Ρέβη.
Το θέμα συζήτησης θα είναι ”Η ζωή στον κόσμο της εικόνας. Θετικές και αρνητικές επιδράσεις των ηλεκτρονικών παιχνιδιών”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων