03/09/2021 03/09/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος τέλεσε τον Αγιασμό, την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου, για την έναρξη του νέου εκκλησιαστικού έτους, στα Γραφεία της Μητρόπολης στη Θήβα, με την παρουσία κληρικών και λαϊκών συνεργατών, στους οποίους ευχήθηκε καλή εκκλησιαστική χρονιά, υγεία και δύναμη. Ο Σεβασμιώτατος, το απόγευμα της ίδιας μέρας, τέλεσε στην Ιερά Μονή Ιερουσαλήμ την...
03 Σεπτεμβρίου, 2021 - 17:58
Τελευταία ενημέρωση: 03/09/2021 - 17:45

Εσπερινός ανακομιδής ιερών λειψάνων Αγίου Νεκταρίου στη Λειβαδιά

Διαδώστε:
Εσπερινός ανακομιδής ιερών λειψάνων Αγίου Νεκταρίου στη Λειβαδιά

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος τέλεσε τον Αγιασμό, την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου, για την έναρξη του νέου εκκλησιαστικού έτους, στα Γραφεία της Μητρόπολης στη Θήβα, με την παρουσία κληρικών και λαϊκών συνεργατών, στους οποίους ευχήθηκε καλή εκκλησιαστική χρονιά, υγεία και δύναμη.

Ο Σεβασμιώτατος, το απόγευμα της ίδιας μέρας, τέλεσε στην Ιερά Μονή Ιερουσαλήμ την καθιερωμένη Αγρυπνία για την εορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου, στη μνήμη του οποίου τιμάται το Παρεκκλήσιο, που βρίσκεται στη βορειοδυτική πλευρά της Μονής.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων