20/02/2019 20/02/2019 Tη  Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 τελέστηκε πανηγυρικός Εσπερινός στο Ναΰδριο της Αγίας Φιλοθέης που βρίσκεται στα Γραφεία του Οργανισμού Κοινωνικών Δομών της Μητροπόλεως  Θηβών και Λεβαδείας “Η ΑΡΩΓΗ”  στη Λιβαδειά. Στον Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών κ. Γεώργιος και παρευρέθηκαν οι συνεργάτες και εθελοντές του Οργανισμού “Η ΑΡΩΓΗ”. Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στη ζωή και...
20 Φεβρουαρίου, 2019 - 8:31

Εσπερινός επί τη εορτή της Αγίας Φιλοθέης στη Λιβαδειά

Διαδώστε:
Εσπερινός επί τη εορτή της Αγίας Φιλοθέης στη Λιβαδειά

Tη  Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 τελέστηκε πανηγυρικός Εσπερινός στο Ναΰδριο της Αγίας Φιλοθέης που βρίσκεται στα Γραφεία του Οργανισμού Κοινωνικών Δομών της Μητροπόλεως  Θηβών και Λεβαδείας “Η ΑΡΩΓΗ”  στη Λιβαδειά. Στον Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών κ. Γεώργιος και παρευρέθηκαν οι συνεργάτες και εθελοντές του Οργανισμού “Η ΑΡΩΓΗ”. Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στη ζωή και το έργο της Αγίας Φιλοθέης καθώς και στη δημιουργία του Ναϋδρίου και ευχήθηκε σε όλους Χρόνια πολλά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων