22/02/2022 22/02/2022 Με την υποδοχή του Ιερού Λειψάνου του Οσίου Εφραίμ του Κατουνακιώτη και εν συνεχεία τον Μέγα πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό αρχίζουν την Πέμπτη οι εορταστικές εκδηλώσεις εις τιμήν και μνήμην του Αγίου Ενδόξου Ιερομάρτυρος Ρηγίνου, Επισκόπου Σκοπέλουκαι Λεβαδέως στην Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας. Στον Εσπερινό θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος....
22 Φεβρουαρίου, 2022 - 15:15
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2022 - 14:34

Έτοιμη για τη γιορτή του Αγίου Ρηγίνου η Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας

Διαδώστε:
Έτοιμη για τη γιορτή του Αγίου Ρηγίνου η Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας

Με την υποδοχή του Ιερού Λειψάνου του Οσίου Εφραίμ του Κατουνακιώτη και εν συνεχεία τον Μέγα πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό αρχίζουν την Πέμπτη οι εορταστικές εκδηλώσεις εις τιμήν και μνήμην του Αγίου Ενδόξου Ιερομάρτυρος Ρηγίνου, Επισκόπου Σκοπέλουκαι Λεβαδέως στην Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας.

Στον Εσπερινό θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος. Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής (Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου) θα τελεστεί ο πανηγυρικός Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου. Το ίδιο απόγευμα θα ψαλλεί ο μεθέορτος εσπερινός και τρισάγιο υπέρ των ψυχών.

Διαβάστε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα  στις αφίσες και δείτε τι θα ακολουθήσει το Σαββατοκύριακο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων