19/01/2024 19/01/2024 Ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος ευλόγησε τη βασιλόπιτα του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδος ΑΜΕΑ “Ειδική Παιδεία” της Ιεράς Μητρόπολης, που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Θεραπευτηρίου Χρονίως Πασχόντων «Ο ΑΓΙΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ» της Μητρόπολης στη Λιβαδειά, στις 17 Ιανουαρίου. Συμμετείχαν οι υπεύθυνοι του Κέντρου και τα παιδιά.  Ο Σεβασμιώτατος μοίρασε τη βασιλόπιτα στα παιδιά,...
19 Ιανουαρίου, 2024 - 16:42
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2024 - 16:24

Ευλογία βασιλόπιτας στο Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑΜΕΑ και στο Θεραπευτήριο Χρονίως Πασχόντων

Διαδώστε:
Ευλογία βασιλόπιτας στο Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑΜΕΑ και στο Θεραπευτήριο Χρονίως Πασχόντων

Ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος ευλόγησε τη βασιλόπιτα του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδος ΑΜΕΑ “Ειδική Παιδεία” της Ιεράς Μητρόπολης, που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Θεραπευτηρίου Χρονίως Πασχόντων «Ο ΑΓΙΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ» της Μητρόπολης στη Λιβαδειά, στις 17 Ιανουαρίου.

Συμμετείχαν οι υπεύθυνοι του Κέντρου και τα παιδιά.  Ο Σεβασμιώτατος μοίρασε τη βασιλόπιτα στα παιδιά, συνομίλησε μαζί τους και τους ευχήθηκε καλή χρονιά.

Στη συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τη βασιλόπιτα του Θεραπευτηρίου Χρονίως Πασχόντων «Ο ΑΓΙΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ», με την παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, των εργαζομένων και των τροφίμων του Θεραπευτηρίου.

Ο Σεβασμιώτατος μοίρασε τη βασιλόπιτα στους τροφίμους του Θεραπευτηρίου και σε όλους τους παρισταμένους ευχόμενος καλή και ευλογημένη χρονιά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων