05/05/2023 05/05/2023 Την Πέμπτη 4 Μαίου 2023 τιμήθηκε η μνήμη του Αγίου Νικοδήμου του Νυκτερινού Μαθητή του Χριστού στο Ιερό Παρεκκλήσιο επ’ ονόματι του Αγίου, που βρίσκεται στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων “Ο ΑΓΙΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ” της Μητροπόλεως στη Λιβαδειά. Στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε παρέστη συμπροσευχόμενος ο Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος και συμμετείχαν τρόφιμοι και...
05 Μαΐου, 2023 - 10:11
Τελευταία ενημέρωση: 05/05/2023 - 10:13

Η εορτή Αγίου Νικοδήμου του Νυκτερινού Μαθητή στη Λιβαδειά

Διαδώστε:
Η εορτή Αγίου Νικοδήμου του Νυκτερινού Μαθητή στη Λιβαδειά

Την Πέμπτη 4 Μαίου 2023 τιμήθηκε η μνήμη του Αγίου Νικοδήμου του Νυκτερινού Μαθητή του Χριστού στο Ιερό Παρεκκλήσιο επ’ ονόματι του Αγίου, που βρίσκεται στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων “Ο ΑΓΙΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ” της Μητροπόλεως στη Λιβαδειά.

Στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε παρέστη συμπροσευχόμενος ο Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος και συμμετείχαν τρόφιμοι και εργαζόμενοι του Θεραπευτηρίου, καθώς και τα παιδιά και οι εργαζόμενοι του Κέντρου Διημέρευσης & Ημερήσιας Φροντίδας ΑΜΕΑ “Ειδική Παιδεία”.

Ο Σεβασμιώτατος στο λόγο του αναφέρθηκε στο θάρρος των Μυροφόρων γυναικών και του Αγίου Νικοδήμου και ευχήθηκε σε όλους Χρόνια πολλά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων