28/08/2023 28/08/2023 Με τη συμμετοχή πλήθους Λιβαδειτών τιμήθηκε η μνήμη του Αγίου Φανουρίου στο ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο της Λιβαδειάς. Το απόγευμα του Σαββάτου 26 Αυγούστου 2023 τελέστηκε  πανηγυρικός Εσπερινός, στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολιτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος. Μετά τον Εσπερινό ακολούθησε η λιτάνευση της εικόνας του Αγίου και ευλογήθηκαν οι προσφερθέντες άρτοι, καθώς και...
28 Αυγούστου, 2023 - 20:35
Τελευταία ενημέρωση: 28/08/2023 - 20:53

Η εορτή του Αγίου Φανουρίου στη Λιβαδειά

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Φανουρίου στη Λιβαδειά

Με τη συμμετοχή πλήθους Λιβαδειτών τιμήθηκε η μνήμη του Αγίου Φανουρίου στο ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο της Λιβαδειάς.

Το απόγευμα του Σαββάτου 26 Αυγούστου 2023 τελέστηκε  πανηγυρικός Εσπερινός, στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολιτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος.

Μετά τον Εσπερινό ακολούθησε η λιτάνευση της εικόνας του Αγίου και ευλογήθηκαν οι προσφερθέντες άρτοι, καθώς και οι φανουρόπιτες.

Ο Σεβασμιώτατος στο λόγο του προς τους πιστούς αναφέρθηκε στον τιμώμενο Άγιο Φανούριο, αλλά και στις κρίσιμες στιγμές που περνάει η περιοχή μας και η πατρίδα μας με τις πυρκαγιές και ευχήθηκε σε όλους Χρόνια πολλά και ευλογημένα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων