15/06/2023 15/06/2023 Ευχές στον σοφό και συνετό πηδαλιούχο του σκάφους της Ελλαδικής Εκκλησίας, Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, στέλνει η Βοιωτική Εκκλησία με αφορμή τα Ονομαστήρια του Μακαριωτάτου. Σε μήνυμά της η Ιερά Μητρόπολη Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος αναφέρει:  “Η κατά Βοιωτίαν Εκκλησία, ο Επίσκοπος, ο Κλήρος, οι Μοναστικές Αδελφότητες και ο λαός, υποβάλλει τα...
15 Ιουνίου, 2023 - 9:52
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2023 - 10:05

Η κατά Βοιωτίαν Εκκλησία εύχεται στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Διαδώστε:
Η κατά Βοιωτίαν Εκκλησία εύχεται στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Ευχές στον σοφό και συνετό πηδαλιούχο του σκάφους της Ελλαδικής Εκκλησίας, Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, στέλνει η Βοιωτική Εκκλησία με αφορμή τα Ονομαστήρια του Μακαριωτάτου.

Σε μήνυμά της η Ιερά Μητρόπολη Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος αναφέρει: 

“Η κατά Βοιωτίαν Εκκλησία, ο Επίσκοπος, ο Κλήρος, οι Μοναστικές Αδελφότητες και ο λαός, υποβάλλει τα υιϊκά σεβάσματα και την απροσμέτρητη αγάπη της στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, τον σοφό και συνετό πηδαλιούχο του σκάφους της Ελλαδικής Εκκλησίας, ο οποίος άγει τα ονομαστήριά Του, και εύχεται ο Κύριος να του χαρίζει υγεία, μακροημέρευση, δύναμη και πάσαν εξ ύψους βοήθειαν κατά την επιτέλεση των υψηλών καθηκόντων Του”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων