17/04/2024 17/04/2024 Ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος τέλεσε χθες τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στο Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Βαγίων, όπου εκκλησιάστηκαν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί όλων Σχολείων της κωμοπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στα παιδιά για την Ανάσταση του Κυρίου, τονίζοντας ότι πρέπει να έχουμε αγάπη στους συνανθρώπους μας και ελπίδα να...
17 Απριλίου, 2024 - 17:56
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2024 - 17:26

Ι.Μ. Θηβών: Θεία Λειτουργία για τα Σχολεία των Βαγίων

Διαδώστε:
Ι.Μ. Θηβών: Θεία Λειτουργία για τα Σχολεία των Βαγίων

Ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος τέλεσε χθες τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στο Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Βαγίων, όπου εκκλησιάστηκαν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί όλων Σχολείων της κωμοπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στα παιδιά για την Ανάσταση του Κυρίου, τονίζοντας ότι πρέπει να έχουμε αγάπη στους συνανθρώπους μας και ελπίδα να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες εποχές που ζούμε, όπου η βία στις διάφορες μορφές της βρίσκεται σε έξαρση, όπως μεταξύ των ανηλίκων. Επίσης, ευχήθηκε καλή πρόοδο στους μαθητές και καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς στο έργο τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων